subbannerbilde-sikkerhet

Sikkerhet på hjemmesider

oppdateringer og vedlikehold

Sikkerhet

sikkerhetpushI tillegg til å tilby netthotell og hjemmesider tilbyr vi også andre forskjellige tjenester.

En av de mest forsømte områdene vi ser på Internett i dag er sikkerhetsoppdateringer. Derfor tilbyr vi enhver som har webhotell hos oss til å kunne abonnere på en sikkerhetstjeneste vi har tilrettelagt for hjemmesider som er basert på Joomla!

Denne sikkerhetsløsningen inkluderer også at det utføres en ekstern sikkerhetskopiering av nettstedet daglig, ukentlig og månedlig. Det betyr at ditt webhotell vil kunne gjenopprettes raskt ved et eventuelt behov med minimal nedetid for ditt webhotell.

Gjennom mange års erfaring anbefaler vi enhver som har hjemmesider å ha en eller annen form for sikkerhetsløsning/pakke.

 

 

Buskerud Web AS sin sikkerhetsløsning er en rimelig investering når vi ser på at Joomla ikke har noen lisenskostnader.


Kontinuerlig oppdatering

Vi i Buskerud Web AS har lang erfaring med å drifte og vedlikeholde hjemmesider. I den forbindelse har vi utviklet en løsning der du som kunde slipper å tenke på dette. Vi tar da oss av alt som har med sikkerhet og tekniske oppdateringer av hjemmesidene.

Les mer …

Valg av Joomla

joomla-logoBuskerud Web AS leverer i dag komplette løsninger i dag som alle er bygd opp på Joomla publiseringsløsning. Vår brede erfaring med forskjellige løsninger gjør det enkelt for deg som kunde. Vi vil kunne se raskt hvilken løsning som vil passe deg best.

Les mer …

Oppgradering til Joomla 2.5

oppgradering-j15-j17Buskerud Web AS har nå satt i gang med oppgradering av Joomla CMS for våre kunder. Det er mange som fortsatt har Joomla versjon 1.5. Denne versjonen er i ferd med å fases ut og i slutten av mars neste i år vil det slutte å komme sikkerhetsoppdateringer til Joomla 1.5.

Les mer …

Uforpliktende tilbud på oppgradering

Send inn skjemaet for å få en uforpliktende gjennomgang og tilbud på oppgradering av ditt nettsted til versjon 2.5.

Les mer …

joomla bussup sm

Buskerud Web AS


« samarbeidspartner for dine hjemmesider »
« vi hjelper deg »

joomla hostprov sm