Online backup med ubegrenset lagringsplass

 

Online backup fra Buskerud Web AS inneholder

kun

Kr 99,- pr mnd

 


 • Automatisk backup:
  Automatisk og kontinuerlig backup til 2 fysisk uavhengige datasentere
 • Ubegrenset lagringsplass:
  Du trenger ikke å tenke på plassen. Hos oss har du ubegrenset lagringsplass.
 • Ingen etableringskostnader
 • Ingen bindingstid
 • Krav til maskinvare:
  Backup løsningen har støtte for både PC Mac datamaskiner.
 • Skalerbarhet:
  Skaleres for både små og store bedrifter.
 • Programvare på norsk
 • Plassering i Norge
  Sikkerhetskopiene plasseres på to sikre, uavhengige lokasjoner i Norge.

 

Online Backup fra Buskerud Web AS - sikkerhetskopierer til to forskjellige datasenterDe fleste firmaer har en eller flere datamaskiner (PC eller Mac) som de ansatte bruker daglig. På datamaskinene finnes det f. eks bilder, brev, maler, tekstdokumenter, regneark, kvitteringer, eposter, notater, kontrakter, arkiver, kunderegistere, produktregistere med mere. I snitt er det lagret ca 60 GB med data på hver datamaskin på et kontor. Det man ofte ikke tenker på er tiden det tar å opprette disse dokumentene.Dersom man kun har backup som er lagret på datamaskinene som befinner seg i kontorlokalet, så er man veldig sårbar. Det kan f. eks skje at det blir innbrudd, hvor datamaskinene blir stjålet, eller det kan bli brann. En annen typiske årsak til tap av data er at filene blir ødelagte, hvor eneste backup også inneholder ødelagte filer.Online Backup tar automatisk sikkerhetskopi av en eller flere av firmaets datamaskiner vært 15 minutt. Sikkerhetskopiene blir lagret i 2 fysisk uavhengige datasentere. Dersom noe skulle skje i ditt firmalokale, så finnes det 2 nye backuper av dataene som er lagret utenfor ditt lokale. Det finnes i tillegg en mengde eldre backuper, slik at man kan gå tilbake til en fungerende backup dersom nyeste backup består av ødelagte filer. Filer og dokumenter kan hentes tilbake uansett tidspunkt det er tatt backup. Du kan ta backup av PC, Mac og Linux-maskiner.

 

Sikkert, fleksibelt og enkelt å bruke

Installasjonsprosessen er enkel og innen noen få minutter vil den første backupen bli tatt. Det blir så tatt backuper løpende uten at du merker dens tilstedeværelse. Backupene blir overført kryptert og lagret kryptert, slik at kun rettmessig eier har tilgang til dataene. Det er ubegrenset med lagringsplass. Dette innebærer at backupene ikke stopper på grunn av kapasitetsbegrensninger.

Spørsmål: Kan jeg søke i gamle Backup?
Svar: Ja, du kan søke etter gamle filer og bilder. Filer som du har skrevet over blir liggende i flere versjoner. Filer som du har slettet vil ikke bli slettet fra backup.

Spørsmål: Kan jeg ta Online Backup av en laptop?
Svar: Ja, du kan ta Online Backup av en laptop. Dersom du f. eks glemmer laptoppen på bussen, så har du ikke mistet dataene som var lagret på laptoppen.

Spørsmål: Kan jeg ta Online Backup av datamaskinen jeg har privat?
Svar: Ja, du kan ta Online Backup av datamaskinen som du har hjemme og som du eier privat. Mange gjør dette for å sikre blant annet familiens fotografier og videofiler som har svært høy affeksjonsverdi og kan gå tapt dersom det skulle oppstå brann, tyveri eller at harddisken slutter å virke.

 

Hyggelige priser

Det koster kun kr 99/mnd for hver datamaskin som det skal tas Online Backup av, uavhengig av mengde data. Dersom du f. eks har 3 PC'er som det skal tas backup av, så blir prisen kr 297/mnd. Dersom du ønsker å bestille Online Backup til mer enn 10 datamaskiner, så kontakt vår kundeservice og du vil motta en rabatt. Online Backup koster ikke mye dersom man sammenligner med hva f. eks en forsikring koster.

 

Referanser

Vi leverer Online Backup med programvare fra CrashPlan som er en anerkjent aktør innen Online Backup. Eksempler på kjente selskaper som benytter Online Backup fra ChrashPlan er Adobe, Google, HP, Accenture, Apple, NASA, Cisco, Netflix, Harvard University med flere. Du kan føle deg trygg på kvaliteten til tjenesten som er tilpasset til bruk for både små og store firmaer. Vi er overbevist om at dette er den beste Online Backup tjenesten som er på markedet idag.

 

 

 

joomla bussup sm

Buskerud Web AS


« samarbeidspartner for dine hjemmesider »
« vi hjelper deg »

joomla hostprov sm