subbannerbilde-hjemmesider

Profesjonelle hjemmesider

for bedrifter og privatpersoner

Profesjonelle hjemmesider

profesjonelle-hjemmesiderBuskerud Web AS har laget en pakkeløsning for hjemmesider som gjør at du det på en enkel, hurtig og profesjonell måte kan lage og vise dine hjemmesider.

Raskt i gang:
Pakken inneholder det du trenger for å få opp en god og presentativ hjemmeside.
Umiddelbart etter at du har kjøpt pakken, er du i gang med å lage dine nye hjemmesider.

Utseende:
Du kan velge mellom flere alternative webdesign og vi kan selvfølgelig også hjelpe til å tilpasse disse etter behov. Ønsker du heller å lage et helt nytt utseende er dette også mulig, vi vil bistå deg på alle mulige måter.

Du vil finne alt du skulle ha behov for å lage flotte hjemmesider på en enkel og oversiktlig måte.

 

Pakken inneholder

kun

Kr 8.750,-


 

 

Ønsker du tilbud på oppgradering av eksisterende sider ?


 

 • Integrering av logo:
  I webdsignet er det laget plass for å sette inn din logo slik at denne vises tydlig og flott.
 • Kontakskjema:
  Det er innlagt funksjonalitet som gjør at dine kunder kan på en enkel måte ta kontakt med ditt selskap ved å benytte et oversiktlig kontaktskjema.
 • Nyhetsside:
  En egen side hvor du kan presentere aktuelle og ferske nyheter om ditt selskap.
 • Presentasjon av produkter m.m.:
  Du har ubegrensede muligheter til å kunne presentere og forklare tydlig om dine produkter, tjenester, områder osv.
 • "Kom i gang" brukerveiledning:
  For at det skal være enkelt for deg å arbeide med sidene dine, har vi laget en kort og enkel brukerveiledning på hvordan du kan arbeide med sidene dine.
 • Om oss / kontakt oss:
  En egen side hvor du kan presentere detaljer om selskapet ditt og hvordan dine kunder kan ta kontakt med dere.
 • Integrasjon mot Facebook:
  Med en innlagt funksjon har du muligheten til å knytte din hjemmeside opp mot Facebook med nyhetsstrøm og "like"-funksjon.
 • Google-analytics:
  Sidene er gjort klare til å ta i bruk Google-analytics slik at du kan få meget detaljerte statisktikker for besøket på dine hjemmesider.
 • Administrasjon av sidene:
  Du kan selv administrere, legge til, korrigere inholdet på nettsidene dine fra en hvilken som helst datamaskin.
 • 3 timer med tilpasninger
  Du får også med 3 timer med tilpasning av design / funksjoner på nettstedet.

Alt du trenger for en hjemmeside

Med denne løsningen er der det enkelt å komme i gang med dine nye hjemmesider. Sammen med den medfølgende "kom i gang" dokumentasjonen vil du på en enkel måte kunne oppdatere og administrere dine hjemmesider via internet. Du trenger ikke å installere noe som helst på din egen datamaskin for å arbeide med sidene. Du benytter bare din favoritt nettleser (f.eks. Firefox, Safari, Internet Explorer osv.). Sidene er bygd opp rundt meget godt utprøvde og testede programmer (Joomla med tilbehør). På den måten kan du være helt sikker på at du sitter med topp moderne hjemmesider.

Et hav av utvidelsemuligheter

Vi benytter Joomla i alle våre hjemmesideløsninger. Dette gir deg som kunde et veldig godt utgangspunkt for å kunne bygge ut nettsidene med mer funksjonalitet senere. Utrolig mange funksjoner ligger klare til bruk i systemet, men det er også mange funksjoner som er ferdig utviklet og som benyttes av 1000-vis og 10.000-vis av nettsteder i dag. Disse kan enkelt implementeres i den løsningen du investerer i nå. Vi sitter på kunnskapen om hvilke løsninger det kan lønne seg å satse på og vi sitter inne med kunnskap om hvordan du kan implementere disse i en Joomla-løsning.

Joomla gir deg også muligheter for enkelt å kunne endre utseende / layout senere med en brøkdel av kostnadene det koster å utvikle nye hjemmesider med andre løsninger. Når du velger Buskerud Web AS får du altså disse fordelene med på kjøpet.

Hva betaler du?

Hvis du ikke har behov som strekker seg ut over det som følger med i denne pakken, vil du få opp din hjemmeside til en hyggelig pris av kr. 8.750,- som en engangspris det første året. Året etter vil du kun betale for netthotellet og domenet som er inkludert det første året. Det betyr at du har lave priser og forutsigbare kostnader.

I utgangspunktet vil du kunne klare deg med dette hvis du selv følger med på oppdateringer og vedklikehold av Joomla!. Buskerud Web AS kan tilby muligheten for å følge med på dine hjemmesider og sørge for at disse er teknisk oppgradert til enhver tid. Vi har laget en pakke som heter for "Sikkerhetsløsning" (les mer om denne her). Ved å velge denne løsningen sammen med dine nettsider vi da også garantere for sikkerhetskopi hvert døgn og med fri gjennoppretting av sidene dine i tilfelle noe uforutsett oppstår.

Hjelp og kundeservice

Vi vet av erfaring av kundeservice, tilgjengelighet og hjelp er veldig viktig. Derfor har vi i Buskerud Web AS sørget for at vi har utvidede kundeservice tider. Vår kundeservice er normalt tilgjengelig fra kl. 08:00 til 23:00 hver dag. Selvfølgelig er vi også tilgjenglig hvis noe "kritisk" oppstår. Skulle du ha behov for hjelp underveis med din Hjemmesidepakke er vi også alltid tilgjenglige. Hurtige, konkrete og forklarende svar er det vi forsøker å gi deg hvis du tar kontakt med oss.

 

Vi håper du finner vår løsning interessant, vi skal hjelpe deg å komme på nett!

 

Bestill nå  Ta kontakt

 

*) Netthotellet Oppstart til en verdi av kr. 708,-  og Domenenavnet til en verdi av kr. 119,- er inkludert første året.

joomla bussup sm

Buskerud Web AS


« samarbeidspartner for dine hjemmesider »
« vi hjelper deg »

joomla hostprov sm