subbannerbilde-hjemmesider

Profesjonelle hjemmesider

for bedrifter og privatpersoner

Hjemmesider m/nettbutikk

nettbutikk-hjemmesiderBuskerud Web AS har laget en pakkeløsning med nettbutikk tilrettelagt for at du på en profesjonell måte kan lage gode salgsider for dine produkter/ tjenester. Samtatidig innehodler også pakken muligheten for å lage profesjonelle hjemmesider på en enkel og hurtig måte.

Raskt i gang:
Pakken inneholder det du trenger for å få opp en komplett og god nettbutikk.
Sammen med nettbutikken inneholder også pakken profesjonelle hjemmesider.
Umiddelbart etter at du har kjøpt pakken, er du i gang med å lage dine nye nettbutikk.

Utseende:
Du kan velge mellom flere alternative webdesign og kan selvfølgelig også tilpasse disse etter behov. Ønsker du heller å lage et helt nytt utseende er dette også mulig, vi vil bistå deg på alle mulige måter. Du kan ha forskjellig utseende på nettbutikk og hjemmesider hvis du ønsker det.

Du vil finne alt du skulle ha behov for å lage en flott nettbutikk på en enkel og oversiktlig måte.

 

Pakken inneholder

kun

Kr 14.990,-Som DIBS Partner bistår vi
med å få nettbutikken
DIBS sertifisert:

Buskerud Web AS er sertifisert DIBS partner og kan bistå deg med betalingsløsninger på nett

 

 

Ønsker du tilbud på oppgradering av eksisterende sider ?


 

 • Nettbutikk:
  Komplett nettbutikk-funksjonalitet med alle funksjoner du har behov for ved nettsalg.
 • Oversiktlig ordresystem:
  Du har full oversikt over alle stadier i en ordreprosess. Fra salget starter til produktet er levert og fullført.
 • Integrering av logo:
  I webdsignet er det laget plass for å sette inn din logo slik at denne vises tydlig og flott.
 • Kontakskjema:
  Det er innlagt funksjonalitet som gjør at dine kunder kan på en enkel måte ta kontakt med ditt selskap ved å benytte et oversiktlig kontaktskjema.
 • Nyhetsside:
  En egen side hvor du kan presentere aktuelle og ferske nyheter om ditt selskap.
 • Presentasjon av produkter m.m.:
  Du har ubegrensede muligheter til å kunne presentere og forklare tydlig om dine produkter, tjenester, områder osv.
 • "Kom i gang" brukerveiledning:
  For at det skal være enkelt for deg å arbeide med sidene dine, har vi laget en kort og enkel brukerveiledning på hvordan du kan arbeide med sidene dine.
 • Integrasjon med betalingsløsninger:
  Nettbutikken har innebygd funksjonalitet som gjør at du kan akseptere kreditkort og paypal som betalingsmiddel.
 • Ubegrenset kategorier / produkter:
  Du har ubegrenset antall med kategorier og antall produkter du kan publisere. Det betyr at du har ingen begrensning i antall produkter/tjenester du vil selge.
 • Om oss / kontakt oss:
  En egen side hvor du kan presentere detaljer om selskapet ditt og hvordan dine kunder kan ta kontakt med dere.
 • Integrasjon mot Facebook:
  Med en innlagt funksjon har du muligheten til å knytte din hjemmeside opp mot Facebook med nyhetsstrøm og "like"-funksjon.
 • Google-analytics:
  Sidene er gjort klare til å ta i bruk Google-analytics slik at du kan få meget detaljerte statisktikker for besøket på dine hjemmesider.
 • Administrasjon av sidene:
  Du kan selv administrere, legge til, korrigere inholdet på nettsidene dine fra en hvilken som helst datamaskin.
 • Integrasjon med DIBS kortbetaling:
  Buskerud Web AS er DIBS Partner og bistår deg med å komme i gang med kortbetaling i nettbutikken.

owncartAlt du trenger for en hjemmeside

Denne pakkenkløsningen gir deg et ubegrenset antall med produkter og kategorier. Selv med mange produkter vil du få en oversiktlig og ryddig nettbutikk (både til din kunde og internt i ditt administrasjonssystem). Med denne løsningen er der det enkelt å komme i gang med dine nye hjemmesider med nettbutikk. Sammen med den medfølgende "kom i gang" dokumentasjonen vil du på en enkel måte kunne oppdatere og administrere dine hjemmesider via internet. Du trenger ikke å installere noe som helst på din egen datamaskin for å arbeide med sidene. Du benytter bare din favoritt nettleser (f.eks. Firefox, Safari, Internet Explorer osv.). Sidene er bygd opp rundt meget godt utprøvde og testede programmer (Joomla med tilbehør). På den måten kan du være helt sikker på at du sitter med topp moderne hjemmesider. Med at hele systemet arbeider uavhengig av din datamaskin, så trenger du heller ikke å ha lokale produktregistre for å holde nettbutikken opperativ. Alt dette foregår på hjemmesiden slik at du lett og oversiktlig kan styre enhver funksjon / prosess.

Hva betaler du?

Hvis du ikke har beov som strekker seg ut over det som følger med i denne pakken, vil du få opp din hjemmeside med nettbutikk til en hyggelig pris av kr. 14.990,- som en engangspris det første året. Året etter vil du kun betale for netthotellet og domenet som er inkludert det første året. Det betyr at du har lave priser og forutsigbare kostnader.

I utgangspunktet vil du kunne klare deg med dette hvis du selv følger med på oppdateringer og vedklikehold av Joomla!. Buskerud Web AS kan tilby muligheten for å følge med på dine hjemmesider og sørge for at disse er teknisk oppgradert til enhver tid. Vi har laget en pakke som heter for "Sikkerhetsløsning" (les mer om denne her). Ved å velge denne løsningen sammen med dine nettsider vi da også garantere for sikkerhetskopi hvert døgn og med fri gjennoppretting av sidene dine i tilfelle noe uforutsett oppstår.

Hjelp og kundeservice

Vi vet av erfaring av kundeservice, tilgjengelighet og hjelp er veldig viktig. Derfor har vi i Buskerud Web AS sørget for at vi har utvidede kundeservice tider. Vår kundeservice er normalt tilgjengelig fra kl. 08:00 til 23:00 hver dag. Selvfølgelig er vi også tilgjenglig hvis noe "kritisk" oppstår. Skulle du ha behov for hjelp underveis med din hjemmesidepakke er vi også alltid tilgjenglige. Hurtige, konkrete og forklarende svar er det vi forsøker å gi deg hvis du tar kontakt med oss.

 

Vi håper du finner vår løsning interessant, vi skal hjelpe deg å komme på nett!

 

Bestill nå  Ta kontakt

 

*) Netthotellet Liten Bedrift til en verdi av kr. 708,-  og Domenenavnet til en verdi av kr. 119,- er inkludert første året.

joomla bussup sm

Buskerud Web AS


« samarbeidspartner for dine hjemmesider »
« vi hjelper deg »

joomla hostprov sm