subbannerbilde-hjelp

Hjelp og brukerstøtte

viktig for gode hjemmesider

Fjernhjelp

Trenger du hjelp på din egen datamaskin? Da kan vi hjelpe deg.

rescuelogoVed hjelp av et fjerstyringsprogram som KUN aktiveres når du som bruker velger å godkjenne en fjernstyringsøkt, så kan vi styre/kontrollere din datamaskin slik at vi kan få hjulpet deg med ditt problem. Du kan når som helst avslutte fjernhjelpen for å få tilbake den fulle kontrollen på datamaskinen.

1)
Ved å ta kontakt med Buskerud Web AS vil du få en 6 sifret kode
som du fyller ut i skjemaet nedenfor.

2)
Når du har du har trykt på knappen "Koble til Buskerud Web AS",
må du velge "Kjør" på de påfølgende vinduene.
(kan du ikke velge "kjør" må du lagre den til harddisken for deretter
å kjøre den etter nedlastingen)

Skriv inn mottatt 6-siffer PIN kode:
(Ved eventuelle problemer, ta kontakt med Buskerud Web AS på tlf: 94 500 100)

joomla bussup sm

Buskerud Web AS

« samarbeidspartner for dine hjemmesider »
« vi hjelper deg »

joomla hostprov sm